Schoonbeek & Partners Logo

Geachte relatie,

Dertig jaar geleden vestigde ik mij als zelfstandig gerechtsdeurwaarder onder de naam Schoonebeek & Partners Gerechtsdeurwaarders en Incasso in Zaandam. Een periode waar ik met veel plezier op terugkijk. Inmiddels heb ik de leeftijd van 67 jaar bereikt. Bij gebrek aan adequate opvolging heb ik besloten mijn kantooractiviteiten te beëindigen.

Ons kantoor blijft tot eind februari bereikbaar. Tot die tijd, en zo nodig de maanden daarna, zullen alle lopende dossiers worden afgehandeld. Per 1 maart zal ik mij alleen nog richten op advieswerkzaamheden met betrekking tot juridische kwesties, (juridische) incasso’s, debiteurenbeheer en het traceren van verhaalsmogelijkheden.

Aangezien de Koning der Nederlanden mij per 31 december jl. eervol ontslag heeft verleend, is het niet mogelijk nieuwe dossiers in behandeling te nemen. Na een jarenlange hechte collegiale samenwerking heb ik Kerckhoffs & Lasonder gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten in Hoorn bereid gevonden, mits u dat wenst, nieuwe opdrachten over te nemen. U bent geheel vrij in uw keuze, ik kan u dit kantoor alleen warm aanbevelen. Het is een vakkundige partij die goed is ingevoerd in mijn werkgebied. Meer informatie over Kerckhoffs & Lasonder vindt u hier. Wilt u na het lezen van deze informatie dat uw gegevens worden overgedragen, dan kunt u dat hier aangeven. Kerckhoffs & Lasonder neemt dan eerst contact met u op. Wilt u eerst nog informatie van mij persoonlijk ontvangen, dan kunt u dat hier aangeven. Ik blijf ook na 1 maart nog bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot slot wil ik u danken voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren en voor het vertrouwen dat u in mij gesteld hebt.

Met hartelijke groet,

Wim Schoonebeek